Lauwers
Johan
J. Ferrantstraat 18
9600 Ronse
055 21 86 82
0495 16 35 39
info@activity-center.be

Johan Lauwers

Ik ben dus Johan Lauwers afgestudeerd sinds 1981 als kinesitherapeut.

Na een jaartje legerdienst (ja dat was toen nog verplicht) ben ik in november 1982 als zelfstandig kinesitherapeut begonnen. Eerst in een huurhuis gedurende een viertal jaren, waarna ik  ingetrokken ben in de Joseph Ferrantstraat 18 te Ronse.

Het voorste gedeeelte is de privéwoning en de achterste gebouwen, vroeger een confectieatelier, werden verbouwd naar mijn kinepraktijk en in latere fases werden daar dan een fitnesszaal en danszaal aan toegevoegd.

Zelf ben ik nogal sportief aangelegd. Vroeger voetbalde ik bij Club Ronse en nog een tweetal jaren bij Ksk Ronse. Daarna is de wielermicrobe toegeslaan met de mountainbike en in iets mindere mate de koersfiets.
Ik denk dat het een voordeel is in mijn  beroep om sportief te zijn.

In mijn kinepraktijk zie ik niet enkel sportmensen maar ook de gewone burger komt hier over de vloer. Zoals mensen met pijnen van alle aard (arthrose ,arthritis, distorsies..), revalidatie na chirurgische ingrepen, longproblemen enz.

Ik heb een specialisatie in sportkinesitherapie, in Cyriax, Spierkettingen Busquet, in Manuele Lymfdrainage ad modem VODDER en volg regelmatig curcussen om up to date te blijven.

Hiernaast beschik ik over de meeste apparatuur om u revalidatie op de beste manier te kunnen laten verlopen.

Johan

© 2013 | Webdesign by My-Websitebuilder.com  |  SEO & SEA by Opti-Seo.com  |  Sitemap