You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Loading...

Kinesitherapie

Als kinesitherapeut kan ik op verschillende vlakken een bijdrage aanbieden voor een patiënt die pijnklachten heeft, of in een revalidatieproces zit. Kinesitherapie is een essentieel onderdeel binnen de geneeskunde.

Wij helpen u in uw zoektocht naar het bereiken van een zo optimaal mogelijke bewegingsfunctie na een periode van ziekte, blessure, ongeval of handicap. 

Er bestaan tal van aandoeningen. Voor elk van deze probeer ik als kinesitherapeut een adequate behandeling (massage, manipulaties, fysio,shockwave...) en/of bewegingsoefeningen aan te bieden. Wij zoeken voor u de weg naar een optimaler bewegingsstelsel.

Om goed te revalideren heb ik het 'bijkomende voordeel' om gebruik te kunnen maken van mijn FITNESSZAAL. Met tal van toestellen, zowel cardio als kracht, kan er een gericht oefenschema aangeboden worden om zo vlug en zo goed mogelijk te herstellen.

 

 

 TRILPLAAT SHOCKWAVE THERAPY
FITVIBE MEDICAL SWISS DOLORCLAST www.atrad.ch

 

Hiernaast heb ik nog tal van bijscholingen gevolgd:

* Manuele Lymfdrainage ad Modem Vodder
Ik heb onder andere ook een specialisatie lymfdrainage, waar u meer uitleg kan vinden op onderstaande link:

http://www.mldv.be/

Dit is een heel zachte massage in een rustgevende ambiance die dient om alle mogelijke oedemen (zichtbare en onzichtbare vochtopstapelingen) te evacueren. Zodoende kunnen we ook inwerken op het immunitair en hormonaal stelsel en dus de stress verminderen.

Het is een totaal massage die begint in hals en buik waarna de specifieke klachten worden aangepakt.

Indicaties:

  • na een trauma ( vb enkelverstuiking)of chirurgische ingreep (zoals borstoperatie dewelke een dikke arm kan veroorzaken)
  • gezwollen voeten en benen
  • verstuikingen, spierscheuringen
  • sinusitis
  • stress....

*Cranio-Sacral Therapy I  

*Busquet Les Chaines Musculaires of Spierkettingen

*Rug en Nekscholing

*Fitness als therapie

*.......